Omgeving

Boskoop  is een mooi Zuid-Hollands dorp met ongeveer 15.000 inwoners, onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn. Wereldwijd staat Boskoop bekend om z’n sierteelt en boomkwekerijen, maar vooral ook om de rust en ruimte. Boskoop ligt verscholen tussen water, weilanden en rietkragen, en toch middenin de stedendriehoek van de dynamische Randstad.

Een woning kopen in het Groene Hart is een prima strategische keuze voor wie graag landelijk wil gaan wonen, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik.

Gezellig dorpshart

De ligging van Biezenlanden is uitstekend. Op een paar minuten fietsen ligt het centrum. In het gezellige dorpshart is een gevarieerd winkelaanbod. Een ideale uitvalbasis voor de dagelijkse boodschappen. Elke zaterdag is er markt. Er zijn diverse restaurants en cafés in en rond Boskoop; in het Floratheater kun je terecht voor cabaret, theatervoorstellingen en livemuziek. In het oude centrum zijn enkele monumenten te bewonderen: de karakteristieke hefbrug, het Floragebouw en het oude raadshuis.

Bereikbaarheid

Per auto is Boskoop via diverse richtingen bereikbaar. Vanaf Alphen aan den Rijn kunt u de Alphenseweg volgen die langs de Gouwe loopt en over Boskoop verder doorloopt richting Waddinxveen en Gouda als N207. Aan de westkant is verder de N455 een belangrijke verbindingsroute.

Steden als Gouda en Alphen zijn lekker dichtbij. Voor een dagje shoppen bent u met de auto of het openbaar vervoer zo in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Uitstekende voorzieningen

Boskoop is een dorp met uitstekende voorzieningen op het gebied van scholen, cultuur en gezondheidszorg. Sport- en recreatiemogelijkheden vindt u ook op een steenworp afstand. Boskoop kent een rijk verenigingsleven, waaronder voetbalclub Floreant. Het Groene Hart is een uniek gebied om in te wandelen, fietsen en varen. Een bootje huren, lekker eten in het dorp of een avondje theater: in Boskoop is genoeg te doen.
 
Deze plek in Boskoop is letterlijk en figuurlijk een buitenkans! Biezenlanden heeft het allemaal: ruimte voor rust en privacy, maar dan met de Randstad binnen handbereik.
 
 

Locatie Biezenlanden

Menu